середу, 14 лютого 2018 р.


Конкурс "Репортер"
Херсон у новорічному вбранні.
Херсон – дивовижне місто, в ньому завжди знайдуться незнайомі місця, які чарують своєю історією, маленькі алеї, по яким приємно прогулюватися у спекотну погоду.
Херсон  чарівний у будь-яку пору року, але зимою він поринає в особливу казку! І нехай новорічні свята вже позаду, давайте згадаємо, чим Херсон вразив цього року!
І перша станція наших спогадів – центр міста. Він кожного року дивує усіх своєю яскравістю і ошатністю, дерева, вкриті вогниками, здаються іграшковими, ніби вони тільки вийшли з балету про лускунчика. Але головною героїнею свята все ж таки залишається ялинка. Та у цьому році окрім зеленої красуні велику популярність набрав новорічний ярмарок, він приваблював не тільки зовнішнім виглядом (хоча це теж стоїть не на останньому місці, соціальні мережі херсонців почали наповнюватися фотографіями біля прилавків, зроблених у вигляді маленьких дерев'яних хатинок), а й ласощами на будь який смак! Також напередодні Різдва у центрі с піснями і танцями відбулося урочисте відкриття різдвяної Шопки!
Не можу оминути найпопулярніше місце відпочинку Херсонців - ТРЦ Фабрика, який оригінально підготувався до новорічних свят: встановлення декількох стильних і казкових фотозон, мешканці звісно не обійшли це місце стороною, воно викликало у багатьох велику зацікавленість, напередодні свят біля фотозон вистроювалися цілі черги! Також приємно відмітити, що протягом свят по всій фабриці лунали новорічні джазові мелодії!
Не менш цікавими були і останні святкові дні, а саме Водохреща, неймовірна кількість сміливих, і мабуть загартованих Херсонців, незважаючи на погоду, пішли купатися у холодну річку, беручи з собою друзів, і радуючи фото і відео тих, хто все ж таки залишився у цей день дома! Але загальне відчуття свята складалося не тільки від вище сказаних мною популярних місць, усе місто готувалося до Нового Року, тому казкова атмосфера не оминула, ні маленькі крамнички, зі свіжою випічкою, ні затишні теплі і ароматні кав'ярні. Кожен мешканець сам створював свято, даруючи його оточуючим і своєму місту !!!
Автор: Ніколенко Тоня
учениця 10-А класу,
 голова Прес-центру

Немає коментарів:

Дописати коментар