пʼятницю, 16 лютого 2018 р.



«За лідерами майбутнє», «Лідер живе у середині тебе», «Лідерами не народжуються – лідерами стають» - такі яскраві  думки лунали 15 лютого у палаці культури. Це був фінальний етап конкурсу «Я лідер, за мною майбутнє», де серед 11 шкіл, які пройшли прешу частину змагання,  вибирали найкращого шкільного президента учнівського самоврядування. Кожен з кандидатів був гідний перемоги.
Школу № 46 ця  подія теж не оминула стороною. Євгенія Шукан, наш президент, відважилися позмагатися за роль головного лідера 2018 року. Заручившись підтримкою шкільного парламенту вона довго і старанно готувалася!
Конкурсна програма складалася з двох частин: візитна картка лідера і відеоролик на тему «У пошуках лідеру». Представник нашої школи – Євгенія Шукан під час створення свого виступу показала найкращі якості президента: ій вдалося організувати не тільки себе, а й підключити до роботи усю школу. Вона виявила креативність, активність і цілеспрямованість. Тому за свої старання Євгенія Шукан отримала почесне 3 місце!
Євгенія, наші вітання ! Бажаємо тобі нових перемог і звершень!
Голова Прес-центру
Ніколенко Антоніна





Немає коментарів:

Дописати коментар